Zna se gazda u Ljubljani!

srpanj 14, 2019

PRVENSTVO SLOVENIJE:

ASK BRAVO – OLIMPIJA

Olimpija je samo nakratko, prošle godine, “izronila” na vrh slovenskog nogometa, pod vodstvom našeg Igora Bišćana osvojila naslov prvaka, ali se potom sve vratilo u “stari” ritam, te im je Maribor opet preoteo dominaciju i uzeo naslov. Istina, “Zmajčeki” su im znali uzvratiti dobili finale Kupa upravo protiv “Ljubičastih” i tako zasladili inače gorku sezonu. Uz to, uoči premijere u prvenstvu igrali su protiv Rigasa u 1. pretkolu Europske lige i već za četiri dana čeka ih uzvrat u Latviji.

Ipak, unatoč tako zahtjevnom rasporedu, Olimpija bi morala uzeti sva tri boda u premijernom ligaškom ispitu. Svakako ih je ohrabrila pobjeda nad beogradskim Partizanom u generalnoj probi sezone prošlog tjedna (1:0), a favoriti su i u okršaju sa debitantima u elitnom rangu, klubu Bravo koji je također iz Ljubljane, a osnovan je prije samo 13 godina.

Zato je za očekivati sigurnu pobjedu učenika trenera Milaniča, koji je u sportskom parku Šiška svakako imati i veći broj navijača na tribinama, Olimpija želi na uspješan način krenuti u novu veliku bitku gdje će opet imati Maribor za glavnog konkurenta.

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *