Top 5 tipova za subotu!

srpanj 8, 2019

Evo top 5 parova i tipova dana iz naše ponude:

DINAMO - RIJEKA 1

(2,00)

Daleko je ishod Superkupa od kategorije zicera, ali dajemo prednost Dinamu iz tri razloga: prvaci su domaćini meča, igra se u njihovom Maksimiru, imaju čak i veći motiv, kako bi uzvratili Rijeci za onaj neprežaljeni poraz u finalu Kupa u Puli, čije rane još nisu “zacijelile”, a uz to imaju ipak veću kvalitetu momčadi, podsjetimo da su prošlu HNL završili sa – 25 bodova prednosti!

CLUJ - IASI 1

(1,45)

Dvostruki prvaci Rumunjske kreću u pohod po treću uzastopnu titulu, a u toj trci svaki meč je odmah presudan, jer se svakako očekuje da će Steaua sve učiniti da preotme primat. Stoga ekipa trenera Dana Petrescua ima imperativ od 1. kola, a Iasi zaista nije težak suparnik, lani su ga svladali u oba međusobna ogleda.

SPARTAK - SOČI 1

(1,40)

Moskovljani su lani silno razočarali na svim frontovima, stoga za najpopularniji ruski klub novo prvenstvo donosi veliku obvezu vratiti se u vrh, a premijera je kao naručena, jer će na svom terenu Spartak ugostiti debitante u elitnom rangu iz olimpijskog Sočija.

MARIBOR - TRIGLAV 1

(1,30)

“Ljubičasti” su prošle sezone vratili titulu u svoj Ljudski vrt nakon što im je nakratko Olimpija otela tron, ali zna se da je uspjeh uvijek teže ponoviti. No, raspored nove sezone bio je naklonjen učenicima trenera Milaniča, jer će u 1. kolu dočekati rivale iz Kranja koji su jedva uopće ostali u ovom rangu.

VIKTORIA PLZEN - SIGMA OLOMOUC 1

(1,40)

Domaćini iz Plzena su u proteklim godinama skoro “navikli” na titule i dominaciju u češkom nogometu, ali u zadnjem izdanju ih je pretekla Slavija i vratila trofej u Prag. Na početku nove sezone tako Viktoria odmah kreće u punoj brzini, a Sigma im je ionako redovni “klijent”, lani su je nadmašili sa 1:0 i 2:0.

NAPOMENA: U zagradama su početni koeficijenti, koji su podložni promjenama, klikni na strelicu  i provjeri!          

(Foto: Guliver/Getty Images)

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *