Top 5 tipova za ponedjeljak!

rujan 9, 2019

Evo top 5 parova i tipova dana iz naše ponude:

AZERBAJDŽAN - HRVATSKA F2

(1,85)

Konačno su “Vatreni” zaigrali kako najbolje znaju, impresivna igra i rezultat od 4:0 u Trnavi protiv Slovačke nas lansiraju prema Euru, da i ne govorimo o injekciji samopouzdanja. Pa ako smo daleko jačeg rivala tako pregazili, nema razloga da i u Bakuu budemo moćni i uvjerljivi protiv suparnika koji je za barem klasu slabiji od Hamšika i društva.

RUSIJA - KAZAHSTAN F2

(1,50)

Kapitalnim trijumfom u Glasgowu od 2:1 u petak Rusi su napravili vjerojatno presudan korak prema Euru, sjajno igraju na čelu sa Dzjubom koji je u ovom ciklusu zabio već 6 golova, a Kazahstan su u Astani već nadmašili u ovoj skupini sa 4:0. Sličan omjer očekujemol i u ponedjeljak u Kaliningradu.

ŠKOTSKA - BELGIJA 2

(1,35)

I dok su Škoti već (pre)dugo daleko od velike nogometne scene, a to će i ostati nakon poraza od Rusa doma, Belgija je i dalje u zenitu svoje “Zlatne generacije”, brončanih sa Svjetskog prvenstva, koji su svoj trijumfalni hod nastavili i u ovom ciklusu, te dominiraju u skupini sa 5 pobjeda u 5 nastupa i gol razlikom od 15:1! Ovo je čisti zicer – dvica!

S.IRSKA - NJEMAČKA 2

(1,35)

Bolni poraz u Hamburgu od Nizozemske (2:4) pokvario je dobar dojam kojeg je Elf ostavio u prvom dijelu kvaklifikacija. Ništa nije izgubljeno, ali sad više učenici izbornika Lowa nemaju pravo na kiks i to moraju dokazati u Belfastu: naravno da su znatno moćniji od domaćina, koje su svladali u svih 6 prethodnih ogleda, uključujući i kvalifikacije za SP 2018. (2.0, 3:1).

ESTONIJA - NIZOZEMSKA Zbroj golova ekipa 2 3+

(1,55)

Ovaj se tip sam nameće iz onog prethodnog: ako su “Koemanovi mladi i talentirani “Oranje” zabili 4 komada Nijemcima u Hamburgu, što će tek uraditi slabašnoj Estoniji u Tallinnu? U najmanju ruku – isto, ako ne i više, Pogotovo sad, kad im je put prema Euru trasiran, nakon što su doživjeli bolan udarac propustivši SP u Rusiji.

NAPOMENA: U zagradama su početni koeficijenti, koji su podložni promjenama, klikni na strelicu  i provjeri!          

(Foto: Guliver/Getty Images)

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *