Top 5 tipova za nedjelju!

rujan 2, 2019

FINSKA - ITALIJA 2

(1,60)

Italija nije impresionirala igrama u ovom ciklusu kvalifikacija za Euro, ali jest – brojkama: “Azzurri” su upisali 5 pobjeda u 5 kola, imaju maksimalni učinak i već u Tampereu mogu trijumfom zapečatiti vizu. Uz to, još jedan podatak im ide u prilog – svladali su Fince u svih 6 prethodnih duela, u prvom meču u skupini bilo je glatkih 2:0 u Udinama.

ARMENIJA - BOSNA I HERCEGOVINA 2

(2,10)

“Zmajevi” su već potrošili sve kredite, do kraja ciklusa moraju samo pobjeđivati kako bi se dokopali barem 2. mjesto. Stoga izabranici Roberta Prosinečkog nemaju izbora u Erevanu, a naravno da su Džerko i društvo za klasu jači od domaćina. Glavna proba protiv Lithenštajna bila je OK (5:0 u Zenici), sad im trebaju nova tri boda.

ŠVEDSKA - NORVEŠKA Zbroj golova 2,5 Manje

(1,60)

Ovaj meč uvijek ima poseban značaj, jer je riječ o velikom nordijskom derbiju susjeda, koji sad dobiva na važnosti, jer je odlučuje o plasmanu na Euro, zapravo je kao majstorica jer se rivali nalaze na 2. i 3. mjestu skupine u kojoj dominira Španjolska. Dakle, samo jedan će na Euro, što znači da u Stockholmu neće biti spektakla, već pravi nogometni “rat” i žestoka bitka svih 90 minuta gdje je ključno – ne primiti gol.

GRUZIJA - DANSKA 2

(1,65)

Danci imaju širom otvorena vrata na putu prema Euru, u četvrtak su odradili dobar trening na Gibraltaru (6:0), te Eriksen i društvo spremni odlaze u Tbilisi, gdje pobjedom mogu napraviti presudni korak prema cilju. O razlici u klasi dovoljno svjedoči rezultat 10. lipnja u prvom međusobnom meču, kad su Danci “asfaltirali” Gruzijce sa 5:1 na svom terenu.

NEW ENGLAND - PITTSBURGH 1

(1,45)

New England je daleko najbolja momčad NFL-a, u zadnjih 5 godina ima tri titule prvaka i jedno finale, a na otvaranju nove sezone Patriots su domaćini Pittsburghu, gdje je “jedinica” pravi fiks.

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *