Tko će osvojiti Ligu prvaka?

veljača 11, 2019

Pauza je napokon završila, u utorak se vraća na scenu najatraktivnije klupsko natjecanje nogometaša – Liga prvaka i zapravo tek sad počinje “ono pravo”, nokaut faza na putu od osmine finala do završne bitke, zakazane u 1.lipnja na stadionu Atletica “Metropolitano” u Madridu.

Konkurencija izgleda izjednačenija nego ikada dosad, a potvrdu smo dobili i u koeficijentima koje su objavili naši bookmakeri. Dakle, jednostavno nema nekog klasičnog favorita, s tim što se za nijansu izdvaja vodeća četvorka. Na vrhu listi je Manchester City (4,00) koji i objektivno ima najbolju momčad kontinenta u ovom trenutku, odmah iza je Barcelona (5,50), slijedi Ronaldov Juventus (7,00), a ovaj kvartet zatvara Paris SG (8.00).

Dakle, već je jasno da u najužem krugu kandidata nema aktualnog šampiona Reala, ljubiteljima nogometa i ne treba posebno objašnjavati razloge, a Modrićeva momčad predvodi skupinu klubova koje možemo nazvati “favoriti, ali iz sjene”. Uz trijumf Reala ponuđen je tečaj 11,00, tek iza njih su Liverpool (11,00) i Bayern (12,00), a upravo taj tandem će se sresti već u osmini finala. Vrlo atraktivno zvuči koeficijent 20,00 da će Atletico stići do finala na svom stadionu i osvojiti trofej, za razliku od prethodna dva nastupa kad je gubio od susjeda iz Reala.

Tek kurioziteta radi, izdvojimo da je posljednji, 16., rangiran Schalke, čija se europska titula procjenjuje s izgledima 1:250, ima li onih koji vjeruju u takav ishod? Ne vjerujemo, ali u Ligi prvaka je sve moguće!

Klikni ovdje i odigraj svoj tip za prvaka Europe!

NAPOMENA: Koeficijenti su podložni promjenama, klikni na ponudu i provjeri!

(Foto: Guliver/Getty Images)

 

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *