Sve (ni)je riješeno u Torinu!

kolovoz 26, 2019

PLAY OFF ZA EUROPSKU LIGU:

WOLVERHAMPTON – TORINO

Ovo je bio na papiru najatraktivniji duela play offa za Europsku ligu, a epitet derbija u potpunosti je potvrđen i dokazan u prvom meču, kad su Englezi kao gosti ostvarili veliki trijumf, slavili sa 3:2.

Gosti su poveli u 43. minuti na stadionu “Grande Torino” (ranije znanom kao Comunale i Olimpico), kad je slobodni udarac Moutinha u svoju mrežu skrenuo Silva i donio prednost Wolvesima. Diego Jota je u 59. minuti povisio na 2:0 za Wolvese i najavio da će upravo oni izvesti povijesni uspjeh, plasirati se u skupinu.

No, unatoč dvostrukom šoku, Torino se nije predao: De Silvestri je smanjio u 61. minuti, ali onda je uslijedio i novi, treći udarac za “Bikove”: Raul Jimenez, udarni napadač i strijelac gostiju, matirao je Sirigua sa 1:3 u 72. minuti. Izgledalo je to zaista kao konačna presuda, no Torino je još smogao snage za zgoditak Belottija u 89. minuti iz jedanaesterca, koji Talijanima ostavlja barem tračak nade. Ali, sad više nemaju izbora: na Molineuxu moraju dobiti sa najmanje 2:0, što zbilja graniči sa kategorijom “nemoguće misije”.

(Foto: Guliver/Getty Images)

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *