SPIN & WIN: “Put oko svijeta”!

srpanj 18, 2019

Vrijeme je odmora i vruće ljetne zabave, dakle, idealan trenutak za našu novu promociju “Spin & Win: Put oko svijeta” koju priređujemo za naše igrače od 19. do 25. srpnja! Eto vam sjajne prilike da osvojite velike dobitke i sebi omogućite putovanja od Egipta preko Rima do Londona, a prije toga tu avanturu možete doživjeti i u našim atraktivnim igrama u PSK Casinu!

Nagradni fond je 25.000 kuna, plus besplatne runde!

U promociju su uključene sljedeće igre: Venetia, Luxury Rome, Pearl of Orient, A while on the Nile, The big journey, Great Egypt, Amazing Amazonia, Rout of Mexico, Kangaroo land i The secrets of London. (sve igre koje vrijede za promociju bit će označene logotipom Spin&Win.)

Pravila su jednostavna: Potrebno je odigrati jedan krug u narednih 7 dana. Igrati označene igre i zaraditi bodove, ovisno o iznosima uloga.

Bodovi se osvajaju ovako, za svaki pobjednički krug s ulogom…

1,5 – 2,49 HRK, dobit ćete 3 boda.

2,5 – 3,49 HRK, dobit ćete 5 bodova.

3,5 kn ili više, dobit ćete 7 bodova

Bonus bodovi bit će dodijeljeni svakom igraču koji tijekom jednog kruga promotivnih igara napravi najmanje 50 rundi u igrama označenim s PSK Spin & Win simbolima. Za svaku igru bit će dodijeljeno 14 bonus bodova, tijekom svakog promotivnog kruga. Više informacija možete pronaći na „Spin & Win “ odredbama i uvjetima igre.

Prvoplasiranih 100 igrača nakon 7 dana dobit će nagrade (popis nagrada možete pogledati u Pravilima natjecanja u linku na kraju teksta).

Pobjednike, osvajače nagrada objavit ćemo 26. srpnja.

KLIKNI NA LINK I UKLJUČI SE U IGRU!

Kompletna Pravila natjecanja možete provjeriti klikom na link ispod:


Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *