SP: Pogodi “Zlatnu kopačku”!

lipanj 11, 2018

Još je samo jedan dan ostao do početka Svjetskog prvenstva, a u PSK vam nudimo zaista fanastično bogatu ponudu, od osnovnih tipova, do klađenja u nikada brojnijoj i većoj razradi! Sve to možeš provjeriti klikom na ovaj link.

Danas ističemo jednu od njatraktivnijih igara – tko će osvojiti nagradu “Zlatna kopačka” za najboljeg strijelca? Još pamtimo Šukerov pothvat iz 1998. godine, ali i ovog puta imamo svoje adute, makar nisu baš u najužem krugu favorita.

Broj jedan je, jasno, Leo Messi (koeficijent 10), tik do argentinskog čarobnjaka je njegov bivši suigrač iz Barcelone, Brazilac Neymar (11), a u stopu ih prati vječni rival Ronaldo (13). To je tercet najvećih, no zanimljivo je pogledati – tko su im najbliži pratitelji?

Tu skupinu predvodi Griezmann (13), slijede Werner, Gabriel Jesus i Kane (svi po po 17), zatim Lukaku (18). a Top 10 zatvaraju Suarez i Cavani (obojica po 25).

Što se “Vatrenih” tiče, zanimljivo da je najbolje rangirani Mandžukić (koeficijent 80) tek na 33. mjestu, a Kalinić drži 42. poziciju (100)!

Tko će biti najbolji strijelac? Klikni ovdje i odigraj svoj tip!

VAŽNA NAPOMENA: Koeficijenti su podložni promjenama, klikni na link i provjeri trenutno stanje!

(Foto: Guliver/Getty Images)

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *