Rutinski zadatak za prvaka i lidera!

lipanj 13, 2019

PRVENSTVO BRAZILA:

PALMEIRAS – AVAI

Iako već sutra počinje Copa America i to u njihovoj zemlji, prvenstvo Brazila se nastavlja u non-stop ritmu, na programu su utakmice 9. kola, a lider ima lagan zadatak na svom terenu.

Palmeiras je naime vodeći sa sjajnim učinkom od 7 pobjeda i jednim remijem, te je već u ovako ranoj fazi natjecanja stekao 5 bodova prednosti nad pratiteljem Santosom, te čak plus 7 u odnosu na Atletico MG i Botafogom. Momčad koja brani titulu prvaka, a vodi ju karizmatični Luis Felipe Scolari nije samo najefikasnija (16 pogodaka dosad), već je posebno impresivno što je u 720 minuta nastupa dosad primila tek dva pogotka! A tome još dodajmo kako ima maksimalni score od 4 pobjede u 4 nastupa pred svojim navijačima u Sao Paulu, zabivši ukupno 10 golova, dok se njihova mreža još nije zatresla! Stoga je lako predvidjeti da će ovaj sjajni serijal biti nastavljen u četvrtak.

Avai ne može biti opasna prepreka, jer je posljednji u poretku, ima samo 4 boda iz 8 kola, još nikoga nije pobijedio, a postigao je mizerna 4 gola. Zaista se radi o susretu neravnopravnih rivala, gosti su glavni kandidat da ponovo ispadnu nakon što su se poslije dvije godine vratili u elitni rang.

Brojke: Palmeiras je imao seriju od 7 uzastopnih pobjeda nad Avaiom, ali je prekinuta upravo u zadnjem međusobnom ogledu, kad su autsajderi na svom stadionu prije dvije godine slavili sa 2:1.


Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *