PSK bonus: na uplatu od 200kn – u vrijednosti 100kn!

veljača 23, 2021

Dodjeljivanje bonusa

Bonus se dodjeljuje igračima koji su uspješno dovršili registracijski postupak na www.psk.hr.

Igrači koji ispunjavaju uvjete za dobivanje bonusa zaprimiti će e-mail s obavijesti o PSK bonusu od 100.00 kuna za uplatu sa e-mail adrese info@psk.hr. Samo igrači koji zaprime e-mail obavijest mogu dobiti bonus odnosno ukoliko igrač ne zaprimi e-mail sa adrese info@psk.hr, neće ostvariti uvjete za dobivanje bonusa.

Za dobivanje bonusa moraju biti ispunjeni i dodatni uvjeti:  igrač mora biti  registriran s otvorenim računom na psk.hr, igrač je dao privolu za GDPR, kao i privolu za primanje marketinških komunikacija putem newslettera i sms-a,  igrač nema aktivirano samoisključenje, nije otkazao pretplatu na mailing listu u bilo kojem razdoblju nakon registracije, na svoj on-line račun za klađenje otvoren kod psk.hr je izvršio najmanje 5 uplata u posljednja 2 mjeseca koje, kada se akumuliraju, iznose u prosjeku minimalno 100kn po uplati, i čiji prosječni dnevni ulog u PSK sportsko klađenje iznosi minimalno 50kn, te je svoju posljednju on-line okladu  izvršio unutar razdoblja od najmanje 5 i najviše 21 dan prije početka ove promocije.

Igrači koji zaprime newsletter o „Bonusu na uplatu“, te u roku od 3 dana od dobivanja newslettera izvrše svoju uplatu u iznosu od najmanje 200.00 kuna, prihvate uvjete korištenja kako su navedeni na bonus stranici, i kliknu na link označen s „prihvati bonus“, zaprimiti će bonus na svoj PSK on line račun.

Vrijednost bonusa

Vrijednost bonusa iznosi 100.00kn.

Korisnik mora uplatiti najmanje 200.00kn da bi mogao preuzeti bonus.

Bonusi se mogu koristiti samo za daljnju uplatu igara i ne mogu biti isplaćeni s korisničkog računa.

Uvjeti za dodjeljivanje bonusa 

Bonus na uplatu dodjeljuje se samo igraču koji  je uspješno dovršio registracijski postupak i otvorio račun na www.psk.hr, dao privolu za primanje bonus ponuda i marketinških komunikacija, primio newsletter s obavijesti o bonusu, u roku 3 dana od zaprimanja newslettera izvršio uplatu na račun, posjetio internet stranicu za preuzimanje bonusa i prihvatio uvjete priređivača (putem linka koji će mu biti poslan na mail adresu navedenu prilikom registracije) te kliknuo na link „preuzmi bonus“, u periodu od 23.02.2021. 14:00 sati pa do 26.02.2021. 13:59 sati. Ukoliko igrač ne izvrši uplatu i ne klikne na link „prihvati bonus“ u roku od 3 dana od zaprimanja newslettera, neće ostvariti uvjete za bonus.

Bonus se može dodijeliti pojedinom igraču samo jednom.

Igrač mora ući u svoj profil sa svojeg kućnog računala, tableta ili mobitela kako bi mogao vidjeti bonus na svojem saldu. Dodijeljeni bonus potrebno je upotrijebiti u jednoj ili više oklada iz ponude za klađenje Organizatora promocije.

Bonus ne može biti isplaćen prije nego što se ispune zahtjevi za klađenje. Ako igrač ne upotrijebi dodijeljeni bonus u roku od 30 dana, bonus će automatski biti deaktiviran. Ako je igračev profil zatvoren, suspendiran ili je u razdoblju samo-isključivanja, tom se igraču ne može dodijeliti bonus. 

Ukoliko igrač nije dao privolu za primanje obavijesti mailom o promocijama priređivača, te posljedično nije mogao dobiti obavijest mailom o uvjetima promocije i link za preuzimanje bonusa, igrač neće moći sudjelovati u ovoj promociji.

Privola se može dati prilikom prve prijave na online račun kao i u postavkama vlastitog online računa (RačunàMoje postavkeàSlažem se s primanjem bonus ponuda i marketinških komunikacija)

Dana privola može se povući u svakom trenutku.

Opće odredbe

Igrač ne može imati više od jednog online računa na www.psk.hr. Svi igrači koji koriste više računa tijekom trajanja promocije, krše pravila promocije te Organizator promocije može odlučiti privremeno ili trajno ukloniti ili zatvoriti račun/e.

Igrači čiji računi budu zatvoreni, uklonjeni ili isključeni od strane igrača iz bilo kojeg razloga, ne mogu sudjelovati u promociji.

Organizator (Hattrick-PSK d.o.o.) ima pravo provjeravati i nadgledati sve transakcije igrača kako bi osigurao pridržavanje pravila promotivne akcije. Ako Organizator otkrije da se igrač ne pridržava pravila, koristi više računa za klađenje ili koristi štetne strategije klađenja, njegov bonus može biti oduzet kao i bilo kakav njegov dobitak. Igrači koji koriste više profila ili koji prekrše ova pravila bit će isključeni iz ove promotivne akcije.

Organizator može u svakom trenutku promijeniti odredbe i uvjete ove promotivne akcije, uključujući i okončati istu prije isteka navedenog roka, a nakon što Organizator objavi promjene na internetskoj stranici www.psk.hr., odgovornost je svakog igrača da provjeri da li je bilo kakvih promjena pravila.

Organizator može onemogućiti dostupnost ove promotivne akcije bilo kojem klijentu ili grupi klijenata.

Organizator je jedini moderator ove promotivne akcije.

U slučaju bilo kakvog razilaženja u mišljenjima između igrača i Organizatora, prevladat će odluka Organizatora.

Sudjelovanjem u ovoj promotivnoj akciji, igrači daju svoj pristanak da će se pridržavati svih odredbi te uvjeta ovih pravila.

Primjenjuju se Opće odredbe i uvjeti Organizatora.

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *