PSK: 100% bonusa na prvu uplatu!

listopad 11, 2020

PSK nudi svojim novim igračima sjajnu pogodnost – udvostručite svoju prvu uplatu do 200 kuna, mi ćemo vam pokloniti istu svotu na vaš novi račun!
Uvjeti za dodjeljivanje ‘Sport bonusa od 100% na prvu uplatu, do 200kn’

Bonus se daje igračima koji su prilikom registracijskog postupka odabrali ‘SPORT BONUS: 100% DO 200kn’ , prihvatili uvjete za dodjeljivanje odabranog bonusa i opće uvjete bonusa, uspješno dovršili registracijski postupak, otvorili račun na www.psk.hr te ispunili sve kriterije dobivanje odgovarajućeg bonusa.

Za ostvarivanje prava na bonus od 100% na prvu uplatu u vrijednosti do 200,00 kn, igrač mora:

–         prihvatiti ponudu za bonus u roku 2 dana od izvršene registracije tj. od trenutka aktiviranja promocije,

–         započeti ostvarivati uvjete za dobivanje prava na bonus unutar 3 dana od prihvaćanja ponude za bonus tj. unutar 3 dana započeti prvu uplatu na online korisnički račun;

–         prva uplata se mora zaključiti unutar 5 dana od trenutka kada je igraču ponuđen bonus dobrodošlice;

–         minimalna vrijednost prve uplate mora iznositi 50,00 kuna;

–         Igrač mora započeti uvjet odigravanja (1x) iznosa temeljem kojeg je dodjeljen bonus dobrodošlice unutar 3 dana od završetka roka za izvršenje prve uplate;

–         igrač mora završiti odigravanje (1x) unutar 7 dana od početka odigravanja iznosa temeljem kojeg je dodjeljen bonus dobrodošlice;

–         minimalni ukupni tečaj listića za odigravanje mora iznositi 1.8

Nakon uspješnog završetka odigravanja (1x) iznosa temeljem kojeg je dodjeljen bonus dobrodošlice, igraču se dodjeljuje bonus u vrijednosti od 100% iznosa igračeve prve uplate koju je ostvario unutar 5 dana od trenutka kada mu je ponuđen bonus dobrodošlice. Bonus se dodjeljuje do maksimalnog iznosa od 200,00 kn. Bonus se ne može dobiti ako je promocija prihvaćena nakon prve uplate.

Na primjer, ukoliko igrač u zadanom roku ostvari prvu uplatu u iznosu od 100,00 kuna, za ostvarivanje bonusa dobrodošlice morati će izvršiti ulog u sportsko klađenje u vrijednosti od 1x prve uplate tj. 100,00 kuna uz tečaj listića od 1.8. Po završetku odigravanja (ukoliko je postignuto u zadanom roku), igraču se odobrava bonus u visini od 100,00 kuna.

Vrijednost bonusa

Maksimalna vrijednost bonusa iznosi 200,00 kuna.

Pojedini igrač može ostvariti ovaj bonus samo jednom, ali samo nakon što je ispunio zahtjeve za uplatu i odigravanje odgovarajućeg iznosa.

Bonusi se mogu koristiti samo za daljnju uplatu igara i ne mogu biti isplaćeni s korisničkog računa prije ispunjavanja uvjeta.

Opći uvjeti bonusa

Bonus se može dodijeliti pojedinom igraču samo jednom.

Igrač mora ući u svoj profil sa svojeg kućnog računala, tableta ili mobitela kako bi mogao vidjeti bonus na svojem saldu. Dodijeljeni bonus potrebno je upotrijebiti u jednoj ili više oklada iz ponude za klađenje Organizatora promocije.

Bonus ne može biti isplaćen prije nego što se ispune zahtjevi za klađenje. Ako igrač ne upotrijebi dodijeljeni bonus u zadanim rokovima, bonus će automatski biti deaktiviran. Ako je igračev profil zatvoren, suspendiran ili je razdoblje samo-isključivanja prošlo, tome se igraču više ne može dodijeliti bonus.

Igrač ne može imati više od jednog online računa na www.psk.hr. Svi igrači koji koriste više računa tijekom trajanja promocije, krše pravila promocije te Organizator promocije može odlučiti privremeno ili trajno ukloniti ili zatvoriti račun/e.

Igrači čiji računi budu zatvoreni, uklonjeni ili isključeni od strane igrača iz bilo kojeg razloga, ne mogu sudjelovati u promociji.

Organizator (Hattrick-PSK d.o.o.) ima pravo provjeravati i nadgledati sve transakcije igrača kako bi osigurao pridržavanje pravila promotivne akcije. Ako Organizator otkrije da se igrač ne pridržava pravila, koristi više računa za klađenje ili koristi štetne strategije klađenja, njegov bonus može biti oduzet kao i bilo kakav njegov dobitak. Igrači koji koriste više profila ili koji prekrše ova pravila bit će isključeni iz ove promotivne akcije.

Organizator može u svakom trenutku promijeniti odredbe i uvjete ove promotivne akcije, uključujući i okončati istu prije isteka navedenog roka, a nakon što Organizator objavi promjene na internetskoj stranici www.psk.hr., odgovornost je svakog igrača da provjeri da li je bilo kakvih promjena pravila.

Organizator može onemogućiti dostupnost ove promotivne akcije bilo kojem klijentu ili grupi klijenata. Organizator je jedini moderator ove promotivne akcije.

U slučaju bilo kakvog razilaženja u mišljenjima između igrača i Organizatora, prevladat će odluka Organizatora.

Sudjelovanjem u ovoj promotivnoj akciji, igrači daju svoj pristanak da će se pridržavati svih odredbi te uvjeta ovih pravila.

Primjenjuju se sva važeća Pravila Organizatora.

REGISTRIRAJ SE

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *