Pravila igre “Pogodi prvog strijelca i konačni rezultat”

kolovoz 4, 2019


 1. 1.Upiši prognozu tko će postići prvi gol i konačni rezultat (primjer: Messi, 2:1). (Uzima se u obzir regularno vrijeme (90 min) a ne možebitni produžeci u nekom susretu).
  2. U prognoziranju mogu sudjelovati samo igrači koji imaju otvoren korisnički račun za klađenje putem Interneta kod priređivača i odigran barem 1 listić prije ove igre..
  3. Poklon prognozeru koji je PRVI pogodio je bonus za klađenje na korisničkom računu u visini od 50,00 kuna, a DRUGOME koji pogodi je 30,00 kuna, s tim da se prije isplate mora odigrati jednom u visini osvojenog bonusa! Kad su nagrada klupski dres, suvenir ili ulaznice, pobjednik je samo JEDAN i to onaj koji je PRVI pogodio točan rezultat i prvog strijelca.
  4. Prognoziranje traje od rujna 2020.g. i priređuje se do daljnjega, odnosno do odluke priređivača o završetku prognoziranja.
  5. Prognoziranje se priređuje u utakmici koju priređivač izabire (prvenstva Španjolske, Italije, Njemačke, Engleske, HNL, kvalifikacije za SP, Liga prvaka i Europska liga), a igrači pogađaju tko će biti strijelac prvog gola i konačni rezultat.
  7. Priznaju se prognoze objavljene najkasnije 5 minuta prije početka utakmice.
  8.Ukoliko nitko na današnjoj utakmici za pogađanje ne prognozira točno prvog strijelca i rezultat na kraju utakmice, bonus ili nagrada ostaju nedodijeljeni.
  9. Točan rezultat i strijelca prvog gola određujemo prema izvještaju utakmice na službenoj web-stranici lige.
  10. Svaki igrač ima pravo odigrati samo jednu kombinaciju, u slučaju da ih odigra više – sve njegove prognoze bit će nevažeće!
  11. Svaki komentar/prognoza koji se naknadno uređuje/editira neće biti priznat kao važeći.
  12. U slučaju da izabrani igrač ne nastupi,prognoza je gubitna.
  13. U slučaju rezultata 0:0 oklada se poništava.
  14..Zabranjeno sudjelovanje osobama mlađim od 18 godina.
  15. Organizator zadržava pravo promjene ovih pravila.
  VAŽNA NAPOMENA: Pobjednici (PRVI i DRUGI koji su točno prognozirali) moraju se unutar 24 sata od završetka navedene utakmice javiti s korisničkim imenom u inbox (u protivnom ne vrijedi prognoza), nakon čega će biti obavljena detaljna provjera.

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *