Pecara sanja novo čudo?

kolovoz 15, 2019

EUROPSKA LIGA, 3. PRETKOLO:

ZRINJSKI – MALMO

PRVI MEČ (0:2)

Mostarski “Plemići” napravili su pothvat u 2. kolu izbacivši nizozemski Utrecht, ali sad će zaista teško ponoviti sličan rasplet, jer nakon prvog meča protiv Malmoa zaostaju sa 0:3, koji ih dovodi zaista pred “nemoguću misiju”.

Momčad trenera Harija Vukasa je dobro odigrala prvih 30-ak minuta prvog susreta u Švedskoj, štoviše, mogla je preko Govedarice i povesti, ali je pucao preko gola u čistoj prilici. Kazna je stigla nedugo zatim, umjesto 0:1, poveo je švedski prvak zgoditkom Bengtssona u 36. minuti.

Bila je to samo najava sloma gostiju, jer Malmo ih je nadigrao u nastavku, Christiansen je povisio u 66., a konačni omjer postavio Rieksa u 74. minuti. Tako je završilo sa 3:0 koji znač skoro sigurnu presudu snovima Zrinjskog.

Ipak, vrijedi pokušati, uzvrat će se igrati na Pecari u Širokom Brijegu, jer mostarski stadion ne udvoljava kriterijima UEFA, uz podršku punih tribina i temperaturu na koju Šveđani sigurno nisu navikli, Zrinjski bi se mogao barem pobjedom oprostiti od Europske lige, jer je ipak nerealno očekivati da može nadoknaditi ovako dramatičan zaostatak.

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *