NOVO: Uplati na svoj račun putem SMS-a!

studeni 9, 2020

U PSK igra nikada ne prestaje, a odsad Vam nudimo i novi, brzi način uplate sredstava na korisnički račun – putem SMS-a!

Cijeli proces je zaista jednostavan: novac na svoj korisnički račun za klađenje možete nadoplatiti prijenosom novčanih sredstava sa svojeg HT pretplatničkog ili HT računa na bonove slanjem SMS poruke, slijedite ove korake:

1. Pošaljite SMS na broj 700900 sa iznosom od 10 kn do 50 kn (bez lipa) (npr. 10 za 10 kn, 11 za 11 kn itd.).

2. Potvrda o plaćanju stići će u obliku povratne SMS poruke na vaš HT mobilni telefon sa svim podacima o naplaćenom iznosu (iznos, datum, broj nadoplate, naziv priređivača igara klađenja, jedinstveni broj transakcije, naknada za korištenje platne usluge). I to je sve, sredstva su spremna za korištenje i igru!

NAPOMENE: Hrvatski Telekom tereti vaš račun za iznos nadoplate PSK on-line računa i za naknadu za izvršenu izvršenu platnu transakciju.

Transakcijski trošak uplate se ne obračunava do 31. prosinca 2020. godine nakon čega on iznosi 8%.

I ne zaboravite još ovo: kako bi mogli koristiti uslugu nužno je da ste registrirani PSK on-line igrač, da ste u svoj PSK korisnički profil unijeli broj mobilnog telefona s kojeg ćete vršiti prijenos novčanih sredstava te da se Vaši osobni podaci (OIB) podudaraju s podacima Vašeg HT računa!

________________________________________________________________

Ograničenja:

1. Mjesečno ograničenje korištenja ove usluge po SIM kartici Korisnika iznosi 500 kuna.

2. Minimalni iznos pojedinačne transakcije je 10 kuna (uključujući PDV). Maksimalni iznos pojedinačne transakcije je 50 kuna (uključujući PDV).

3. Slanjem jedne SMS poruke na broj 700900 moguće je provesti plaćanja za samo jednu – pojedinačnu platnu transkaciju sve u okviru ove usluge.

4. Usluga nije dostupna poslovnim korisnicima koji nemaju ugovoren privatan dio računa, maloljetnim osobama kao niti neregistriranim pre-paid Korisnicima.

5. Usluga je dostupna BonBon korisnicima, uz sva navedena ograničenja.

Za upit o stanju transakcije ili za pomoć pri uplati obrati se našoj službi za podršku na e-mail adresu podrska@psk.hr.

IGRAJ I UPLATI ODMAH!

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *