Novi način uplate putem Skrilla!

prosinac 23, 2013

Novo u PSK za sve vlasnike Skrill računa! To je novi način uplate, koji  omogućava da uplatiš sredstva na svoj PSK račun  –  odmah,  jednim dodirom ili klikom kad god – i gdje god – to poželiš, sa svog smartphonea, tableta ili osobnog računala!

To je najbrži i najjednostavniji način internet uplata!

Cijeli proces je vrlo lagan i jednostavan, samo slijedi ove upute:

1. Prijavi se na svoj PSK račun i odaberi opciju Račun. Ukoliko nemaš račun registriraj se.

2. Odaberi opciju Skrill-1 Tap ili Skrill.

3. Prijavi se na Skrill upisom svog e-maila i lozinke.

4. Upiši iznos uplate, svoju PSK lozinku i uplati!

Primit ćeš e-mail na svoju adresu sa potvrdom uplate, te sve daljnje informacije i uživaj u korištenju Skrill-a!

Nakon što izabereš Skrill 1-Tap ili Skrill na svom PSK računu, moći ćeš obavljati uplate/isplate  izravno sa svog računala, mobilnog uređaja ili tableta.

Dakle, sve što trebaš uraditi jest:

•  Izaberi Skrill 1-Tap ili Skrill kao način plaćanja

•  Uplati novac uz samo jedan dodir ili klik!

14 komentara

 1. Kolika je sigurnost uplate sa mog tekućeg računa na račun PSK, a da na dođe do zlouporabe, odnosno do skidanja sredstava sa mog računa bez moje volje (dopuštenja). Možda je pitanje suvišno, ali ipak molim da odgovorite.

  LP Petar

 2. Da li će na isti način biti isplata omogućena na Skrill račun i ako da u kojem vremenskom roku i uz koju proviziju – hvala

  1. Isplata je moguća na Skrill račun – ista će biti na Vašem Skrill računu isti dan (najkasnije 12 sati od vremena od kada ste zatražili isplatu) – isto tako napominjemo da se isplate vrše, kako radnim danima tako i subotom te nedjeljom, uz 1% naknade za rezervirani iznos (najmanja moguća isplata je 100 kn)

  1. Klađenje je moguće ukoliko ste hrvatski državljanin, odnosno imate OIB (porezni broj izdan od strane vlade Republike Hrvatske). Ukoliko isti nemate onda registraciju na http://www.psk.hr ne možete napraviti do kraja i sukladno tome ne možete obavljati financijske transakcije.

 3. Skrill uzima naknadu na promjenu valuta i to na način:

  • Ukoliko se ona obavlja između USD, GBP, EUR, CAD ili PLN – naknada je 2,99%
  • Ukoliko se ona obavlja između USD, GBP, EUR, CAD ili PLN valute i bilo koje druge valute naknada je 3,99%
  • Ukoliko se ona obavlja između bilo kojih drugih stranih valuta (dakle ne uključujući USD, GBP, EUR, CAD ili PLN) naknada je 4,99%

  Postoje i niže naknade no da bi ste ih ostvarili morate biti VIP Skrill korisnik (više informacija na https://www.skrill.com/en/vip/benefits/ )

 4. Kartice koje se koriste za Skrill transakcije su : Visa, Diners i Mastercard. Igrač može uplatiti direktno Maestro karticom na svoj korisnički račun željeni iznos te ne mora koristiti Skrill servis.

 5. Kako uplatiti internet bankarstvom na psk račun i da li ima provizije za uplatu skrrilom?
  Kako mogu prebaciti novce sa tekućeg na psk račun internet bankarstvom i dali ide provizija na uplatu novaca.

  1. Pod opcijom „Opća uplatnica“ je prikazan primjer uplate preko opće uplatnice u banci ili pošti. Također isti podatci vrijede ako uplatu radite putem osobnog internet bankarstva, odnosno kada se logirate na Vaše internet bankarstvo tražena polja popunjavate kako je prikazano na općoj uplatnici (gdje umjesto upisanih primjera – upisujete svoje podatke). S tim da:

   U polje «PLATITELJ» možete upisati svoje ime i prezime ili korisničko ime sa kojim ste registrirani na našoj web stranici.
   U polje «POZIV NA BROJ ODOBRENJA» upisujete svoj korisnički broj kojeg ste dobili nakon registracije za internet klađenje na našoj web stranici.
   U polje «OPIS PLAĆANJA» upisujete «Uplata za internet klađenje».
   I naravno, ne zaboravite u polju «BROJ RAČUNA PRIMATELJA» upisati broj računa PSK.

   Napomena:
   Ukoliko ste uplatu izvršili internet bankarstvom ili putem opće uplatnice ista će biti vidljiva na Vašem računu najkasnije u roku od 2 radna dana, ako nije vikend u pitanju (banke vikendom ne obrađuju transakcije). Na uplate putem Skrill-a ne naplaćuje se provizija, dok se na isplate naplaćuje provizija od 1%. Sredstva uplaćena putem Skrill-a na računu su vidlji odmah po uplati.

  1. Isplate sa računa se mogu izvršiti na slijedeće načine:
   – putem PSK poslovnice
   – na Vaš tekući račun
   – putem Skrill servisa (na Skrill račun)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *