Nisu im zatresli mrežu 360 minuta!

srpanj 15, 2019

PRVENSTVO RUSIJE:

LOKOMOTIV – RUBIN

Lokomotiv je u zadnje dvije sezone ostvarila sjajne rezultate: osvojila je titulu, a potom trijumfirala u Kupu lani, te zauzela 2. mjesto u konačnom poretku, koje vrijedi skoro kao trofej, jer vodi izravno u Ligi prvaka! A kontinuitet uspjeha Vedran Ćorluka i suigrači nastavili su već na otvaranju nove sezone, jer već su osvojili prvi trofej – prošlog vikenda u Moskvi su svladali Zenit sa 3:2 u meču Superkupa, heroj je bio njihov udarni strijelac Mirnačuk sa dva pogotka, a mrežu zatresao i Smolov. Tako učenici trenera Jurija Semina u sjajnom ozračju dočekuju prvi ligaški ispit sezone, u kojem su izraziti favoriti, jer su kvalitetnija momčad i nastupaju pred svojim navijačima.

Rubin odavno već nije na razini iz slavnih šampionskih dana, a lani je odigrao mirnu, solidnu sezonu, završio je kao 11., ali sa čak 8 bodova iznad zone play out, što znači da “Tatari” nisu riskirali svoj status, a zanimljivo je da su remizirali u čak 15 od 30 prvenstvenih utakmica! Klub iz Kazana bi svakako unaprijed potpisao isti rasplet.

Brojke: Vjerovali ili ne, prošle sezone su se sastali četiri puta, a Rubin nije postigao niti jedan pogodak! Naime, u prvenstvu je bilo 0:0 i 4:0 za Lokomotiv, koja je dobila i oba meča u Kupu sa po 1:0. Dakle, ukupni score u 360 minuta nadmetanja bio je 6:0 za Lokomotiv!

(Foto: Guliver/Getty Images)

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *