Nadoplati PSK račun uz A-bon bez naknade!

rujan 16, 2019

U Prvoj sportskoj kladionici igra nikad ne prestaje, a odsad svojim igračima omogućavamo da na najbrži, potpuno izravan i jednostavan način uplate svoja sredstva!

Sve se može napraviti doslovno u roku – odmah!

1. Na svim benzinskim postajama Ine, kioscima Tiska i iNovina kupite A-bon, u vrijednostima od 25, 50, 100, 200 ili 500 kuna, koji sadrži 16-znamenkasti kod.

2. Treba ga samo ukucati na stranici psk.hr i to je sve, sredstva će biti na računu, možete istog trenutka uplatiti svoje listiće!

UPLATI LISTIĆ!

Tijekom rujna i listopada, PSK i A-bon vam omogućuju nadoplatu računa bez naknade!

Definitivno, ne postoji efikasniji i lakši način za osiguranje sredstava na svom online računu, stoga iskoristite ovu sjajnu pogodnost koju vam nudimo.

Nadoplata uz A-bon, nova sjajna pogodnost za nove igrače na internet stranici psk.hr, stiže baš u idealnom trenutku: počela je nova sezona elitnog nogometa, a u tijeku je i naša promocija koju zaista ne smijete propustiti: uz registraciju na naš račun i uplatu od 200 kuna, mi ćemo vam udvostručiti iznos za još 200 kuna! Dakle, čemu čekati, doslovno na dlanu vam se nudi prilika kakvu ne smijete propustiti. Više saznajte klikom ovdje

Vama preostaje jedino da odaberete svoje tipove u bogatoj ponudi psk.hr: odigrajte listić, zabavite se i – osvojite dobitak!

Puno sreće želi Vam Prva sportska kladionica!

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *