LIGE PETICE: Premiership kreće već u petak!

kolovoz 4, 2019

Dosta je bilo ljetne pauze, vrijeme je ponovo za elitni europski nogomet! Ovog vikenda startaju Premiership i Le Championnat, narednog kreću Bundesliga i La Liga, a za dva tjedna će Serie A kompletirati ponudu legendarne “Petice”! Za ljubitelje najkvalitetnijeg nogometa i klađenja nemoguće je i zamisliti bolju vijest. Vaša PSK će naravno i u nastupajućoj sezoni nuditi najbolje tečajeve i najbogatije razrade za sve top lige, a kao “aperitiv” nudimo da odmah pregledate ponudu 1. kola Premiershipa.

Naime, već ovog petka diže se zastor na novu sezonu, europski prvak Liverpool dočekuje povratnike iz Norwicha na Anfieldu. Prognoze najavljuju novu divovsku bitku Redsa za naslov sa aktualnim šampionima iz Cityja (koji kreću u subotu sa Olimpijskog stadiona u Londonu kod West Hama.

Ono što je svakako neobično, a sjajno za sve fanove engleskog nogometa je da će nam već ova 1. etapa ponuditi jedan od najvećih spektakala sezone: osvajač Europske lige Chelsea gost je Manchester Uniteda u nedjeljnom top meču na Old Traffordu, bit će to debi slavnog Franka Lamparda na klupi “Bluesa”!

Provjerite našu bogatu ponudu za 1. kolo Premiershipa:

https://www.psk.hr/Sport/Contest/Engleska-1/3032?date=sve

(Foto: Guliver/Getty Images)

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *