K.LUKŠIĆ: Remek djelo klađenja uživo!

veljača 25, 2019

Ovaj listić neće ostati upamćen kao neki od rekordnih dobitaka po visini zarade, ali apsolutno zaslužuje epitet Listića tjedna zbog majstorstva našeg igrača iz Kaštel Lukšića u klađenju uživo, koji je dokazao da je zaista pravi poznavatelj brazilskog nogometa. Jer, ako ćemo se složiti da je u klađenju sreća važan faktor, isto tako treba reći da je ovakav pogodak odraz očitog poznavanja “tematike”.

Naime, naš igrač je odigrao tri para: ciljao je remi u meču Boa Exporte – Cruzeiro dok su favorizirani gosti vodili sa 1:0 uz tečaj od 7,25 i završilo je 2:2. Potom je kod 0:0 odigrao tečaj 4,25 da će u meču Botafogo – Resende sljedeći gol dati gosti, što je i uradio Maxwell u 71. minuti (završilo je 0:1). I konačno, pogodio je da će Vila Nova dobiti prvo poluvrijeme protiv Craca sa dva ili više pogodaka razlike, a pogoci Andradea i Matosa su mu to i potvrdili (na odmor se otišlo sa 2:0).

Tako je, uplativši 200 kuna, naš igrač ostvario apsolutno zasluženi dobitak od 24.002 kune, bravo majstore, čestitamo, ovo je listić istinskog znalca, pogledajte:

 

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *