EUROSONG: Roko sanja finale!

svibanj 16, 2019

Ovog tjedna u našoj bogatoj ponudi imamo i pravi specijal – Eurosong 2019., na kojem će Hrvatsku predstavljati Roko Blažević s pjesmom “The Dream”. Mladi Splićanin će na scenu u Tel Avivu u četvrtak navečer, kao 10. po redu u drugoj polufinalnoj večeri, uz nadu da ćemo ga na istom mjestu gledati i u subotu, na velikom finalu za pobjednika.

Pjesma koja je pobijedila na našem natjecanju “Dora” od prvog dana je stekle veliki broj simpatizera, baš kao i Rokov scenski nastup uz anđeoska krila. Međutim, moramo dodati kako bi po svim procjenama bookmakera, Roko nema velikih izgleda za uspjeh: čak 4,10 nudi se za njego prolaz u finale, dok je tečaj za trijumf Hrvatske – 300! Očito, nemamo naročitih izgleda za ponavljanje nezaboravnog uspjeha “Rive”, kad je zadarska grupa trijumfirala na “Eurosongu” prije točno tri desetljeća s pjesmom “Rock me Baby”.

Inače, listu favorita za pobjednika natjecanja prilično uvjerljivo predvodi Nizozemska (2,80),. ispred Rusije (6,00), Italije (7,50) te dvojca Švedska/Azerbejdžan (poravnati sa po 9,00).

Pogledajte nizozemsku pjesmu koja kotira kao prilično uvjerljiv favorit!

Hoće li Hrvatska u finale? Tko će biti konačni pobjednik? Klikni ovdje i provjeri koeficijente, ne zaboravi da su podložni promjenama!

(Foto: Roko Blažević Facebook)

Ostavi komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *